Xbox-hoofd Phil Spencer is blij met de terugkeer van E3

Xbox-hoofd Phil Spencer is blij met de terugkeer van E3

Xbox-hoofd Phil Spencer heeft laten weten blij te zijn dat de Electronic Entertainment Expo (E3) dit jaar terugkeert.

Dat deed hij op Twitter. "Ik ben blij om te zien dat de game-industrie weer samenkomt in juni voor een digitale E3. Deze en andere evenementen van de zomer bewijzen dat onze industrie op z'n sterkst is wanneer we samenwerken. Ik kijk er naar uit om mede te delen wat we deze zomer in petto hebben."

Eerder deze week maakte de ESA, de organisatie achter E3, bekend dat Xbox, Nintendo, Ubisoft, Konami, Capcom, Take-Two, Warner Bros. en Koch Media in ieder geval meedoen met de digitale E3. Het evenement wordt van 12 tot en met 15 juni gehouden en wordt geheel gratis te volgen via internet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja is toch lachen. Weekje volop knallen met gamenieuws. Ik kijk er altijd wel naar uit en vind het super chill om aan de hand van de trailers en nieuwtjes mijn verwachtingspatroon aan te scherpen op wat komen gaat.

0

@kleinekoosjer Het is zeker tof, maar aan de andere kant kom je daarna in zo'n vacuum terecht dat er helemaal niets meer te melden is. Ik vond het verspreiden van aankondigingen in het afgelopen jaar wel wat hebben. Valt me trouwens op dat Bethesda er niet meer apart bij staat, die zouden toch een aparte presentatie blijven houden?

0
test

@Ziminar @Ziminar Klopt; al zeiden ze bij die roundtable laatst ook dat ze iets samen zouden doen. Maar was inderdaad intentie om het apart te doen. Ben benieuwd. Als ik Xbox zou zijn zou ik het lekker er bij betrekken en knallen met een volledig overtuigende show. Mede door slecht verkrijgbaar zijn van de consoles is er nu nog terrein te winnen. Ze moeten momentum pakken en gamers laten zien dat het leuk is bij Xbox. Daarom snap ik dus bijv. ook niet dat ze zulke karige games with gold geven.. Het is nu bijna anti-reclame.. terwijl het toch een makkelijke manier om mensen een beetje warm te maken voor je merk. Wat dat betreft doen ze dat met gamepass natuurlijk wel hartstikke goed. Dat is echt een paradepaardje en terecht.

0
test

E3 an sich en de deelnemers boeit niet zo veel. Maar het ongeveer gelijktijdig houden van grote presentaties in één week als welbekende 'kerst voor gamers' heb ik wel gemist vorig jaar. Ben hier dus blij mee, helemaal als ook andere partijen nog een eigen event houden rond die week.

0

Aanbevolen voor jou