Xbox-hoofd over oude games voor Scorpio en Japanse games | Gamer.nl

Xbox-hoofd over oude games voor Scorpio en Japanse games | Gamer.nl

Phil Spencer, hoofd van de Xbox-divisie bij Microsoft, heeft op href="https://twitter.com/XboxP3/with_replies">Twitter </a>een aantal vragen beantwoord. Oude games lopen wellicht beter op Project Scorpio, Spencer wil meer Japanse games uitbrengen op de Xbox One en hij hint naar de backwards compatible games voor deze week.

Toen een volger vroeg of de oude games beter gaan draaien op de Scorpio, antwoordde hij:"Onze games, oude en nieuwe, moeten laten zien waarom iemand voor Scorpio zou kiezen. Ik ben erg tevreden over de voortgang die we daarin maken." Wellicht dat oude games dus een een betere ervaring zullen bieden op de Xbox One.

Ook werd er gevraagd naar eventueel meer Japanse games op de Xbox One. Spencer gaf hierbij aan dat hij deze week naar Japan gaat om hieraan te werken: "Ik ben volgende week in Japan om te praten met third-party ontwikkelaars. Het was fantastisch om Final Fantasy 15 op Xbox te hebben, maar ik weet dat mensen willen dat ik meer breng."

Tot slot praatte hij over de backwards compatible games van de aankomende tijd. Hij kon nog niet bevestigen dat Black Ops 2 beschikbaar wordt, maar hij zei wel dat de lijst van deze week er goed uitziet.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou