Xbox heeft nog verrassingen voor 2021, 'beginnend bij de Game Awards'

Xbox heeft nog verrassingen voor 2021, 'beginnend bij de Game Awards'

Microsoft heeft nog verrassingen op stapel voor 2021. De eerste onthulling zou komende donderdag- op vrijdagnacht al moeten plaatsvinden tijdens de Game Awards.

In een nieuwsbericht op zijn eigen site spreekt een vertegenwoordiger van Microsoft over de verwachtingen voor 2021. Zo wordt gesproken over de terugkeer van Master Chief in Halo Infinite en de release van Psychonauts 2. Maar ook 'een aantal verrassingen die we nog niet hebben aangekondigd'.

Het bericht wordt afgesloten met de woorden: "Blijf ons volgen, beginnend bij The Game Awards morgen, voor meer verrassingen." Daar mag uit geconcludeerd worden dat Microsoft tijdens de livestream van de prijsuitreiking een game zal onthullen.

Microsoft geeft verder aan dat er dertig stukken nieuwe content komen naar meerdere games die eerder zijn verschenen. Zo komt er nieuwe content naar Forza, Sea of Thieves, Grounded en meer. Ook vertelt het bedrijf dat we in 2021 meer zullen horen van Xbox Game Studios en het net aangekochte Bethesda.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd wat ze gaan bekend maken. Ik denk een nieuwe game natuurlijk maar ook of een aankoop van een studio of een samenwerking.

0

Lijkt me niet dat het een grote game o.i.d. zal zijn... dan hadden ze dat ECHT wel eerder gecommuniceerd om een deel van de PS-mensen over te halen. Dus ik verwacht echt niets bijzonders, idd hoogstens de koop van nieuwe bureau's voor personeel of een vage indie game.

0

Aanbevolen voor jou