Xbox heeft in eerste helft 2022 tegen 7,3 miljoen overtredingen opgetreden

Xbox heeft in eerste helft 2022 tegen 7,3 miljoen overtredingen opgetreden

Microsoft heeft in de eerste helft van 2022 in totaal 7,3 miljoen keer actie ondernomen om overtredingen op Xbox tegen te gaan.

Dat heeft het bedrijf laten weten in een eerste editie van een zogenaamde 'Digital Transparency Report', waarin het uitlegt hoe het Xbox-gamers een veilige virtuele omgeving wil bieden. 

In de eerste helft van 2022 kreeg Microsoft 33 miljoen meldingen binnen van spelers. 7,3 miljoen keer was er voor Microsoft reden om actie te ondernemen - 2,53 miljoen keer naar een melding en 4,78 miljoen keer voordat er een probleem plaats had gevonden - bijvoorbeeld door accounts van bots te verwijderen.

De volledige rapportage gaat dieper in over hoe Microsoft als moderator optreedt binnen het Xbox-ecosysteem, en legt ook uit hoe spelers zich zo correct mogelijk kunnen gedragen.

Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"In de eerste helft van 2023 kreeg Microsoft 33 miljoen meldingen binnen van spelers." Altijd al geweten dat Microsoft stiekem al ergens ver in de toekomst zit!

0
test

@archangel1110 Hahaha, goed gezien. Dit is de vloek van de gameschrijver: tegen het einde van het jaar praat je zoveel over games die volgend jaar uitkomen, dat het tweede natuur wordt om het volgende jaar alvast op te schrijven ipv dit jaar. Zie daar de reden van deze fout. Thanks!

0
test

Wel fijn. Ik kreeg voorheen nog wel vaker irritante spam berichten maar inmiddels al een hele tijd niet meer. Goede zaak!

0
test

@Riyakuya spam berichten random mensen die je toevoegen zonder game geschiedenis. Idd een tijd niks meer van gekregen goed bezig ! Vraag me altijd af wat men daar nu mee wil bereiken net als die telegram reacties op youtube deze dagen zo irritant!

0

@Deadspacer Daarna nog een keer een bericht sturen met een linkje erin en hopen dat je erop klikt. Ze sturen heel veel van dat soort verzoeken, er zijn blijkbaar genoeg mensen die er nog op klikken

0

Aanbevolen voor jou