Xbox geeft Game of Thrones-consoles weg

Xbox geeft Game of Thrones-consoles weg

Xbox geeft drie Game of Thrones-consoles weg door middel van acties op Twitter en Facebook. Ook zegt Microsoft volgende week met nog één verrassing te komen, gerelateerd aan de populaire tv-serie.

Microsoft heeft aangekondigd dat het drie Xbox One S-consoles weggeeft, in samenwerking met de populaire tv-serie Game of Thrones. Het zijn de eerste speciale versies van de nieuwe All-Digital-editie van de console, die inclusief met Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3 wordt geleverd.

Twee van de Game of Thrones-consoles staan in het thema van het huis Targaryen en en de Night King. De Targaryen-console is bedekt met drakenschubben van leer en toont de zegel van het huis, bestaande uit een driekoppige draak. De Xbox-console die in het teken staat van de Night King is bedekt met versleten metaal, om het iconische harnas van de eerste White Walker te representeren. Een derde door Game of Thrones-geïnspireerde console wordt ook weggegeven. Het is echter niet bekend hoe deze eruit ziet.

got
got

Om kans te maken op de Targaryen-console, moeten fans het officiële Twitter-account van Xbox volgen en het onderstaande bericht retweeten met de hashtags #GamerThrones en #Sweepstakes. De Night King-console kan worden gewonnen door het Facebook-bericht van Xbox leuk te vinden. De actie duurt tot en met 22 mei en inwoners uit alle landen waar Xbox Live wordt ondersteund kunnen deelnemen. Ook Nederlandse fans maken dus kans op de consoles.

Eerder deze week hintte Xbox al naar een Game of Thrones-aankondiging. Veel fans hoopten op een spel van de serie, omdat in maart het gerucht ontstond dat George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, een samenwerking was aangegaan met Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware. Er is echter nog steeds kans dat een Game of Thrones-game wordt aangekondigd. Microsoft zegt namelijk volgende week met nog één verrassing te komen, gerelateerd aan Game of Thrones.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vet, alleen dikke domper dat je dan een S weggeeft en geen X. Gewoon raar.

0
test

Ja, dit is nogal SAD. Vooral als je al je DVD's van Game of Thrones op die Xbox had willen kijken.

0

Aanbevolen voor jou