Xbox Games With Gold voor februari aangekondigd

Xbox Games With Gold voor februari aangekondigd

Microsoft heeft de Xbox Games With Gold voor februari bekendgemaakt. Via Twitter kondigde Larry 'Major Nelson' Hryb de gratis titels voor Xbox Live Gold-leden aan.

Vanaf 1 februari tot en met 28 februari kunnen Gold-leden de Castlevania-achtige game Bloodstained: Curse of the Moon downloaden. De tweede Xbox One-game is Super Bomberman R, die vanaf 16 februari tot en met 15 maart beschikbaar is.

De Xbox 360-versie van Assassin's Creed Rogue, niet te verwarren met de Xbox One-remaster is vanaf 1 februari tot en met 15 februari verkrijgbaar, terwijl de originele Xbox-game Star Wars: Jedi Knight - Jedi Academy van 16 tot 28 februari te verkrijgen is. Deze laatste twee titels zijn zoals gewoonlijk via backwards compatibility gewoon te spelen op Xbox One.

Tot en met 31 januari kunnen Gold-leden Celeste en Far Cry 2 downloaden. Tot en met 15 februari is WRC 6 nog beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bloodstained is echt waanzinnig gaaf en een hele goede ode aan Castlevania op de Nes. Zoiezo wel een prima lijstje met games deze maand 😀.

0
test

Wow dat is een toffe titel. Wacht nog op een price drop voor de PS4 versie want heb de PS Vita en 3DS versies van Bloodstained al.

0

Aanbevolen voor jou