Xbox Games Showcase Extended wordt volgende week gehouden

Xbox Games Showcase Extended wordt volgende week gehouden

Net als vorig jaar wordt er kort na de Xbox & Bethesda Games Showcase ook een zogenaamde 'Xbox Games Showcase Extended'-stream gehouden.

Aanstaande zondagavond wordt de Xbox & Bethesda Games Showcase uitgezonden, waarin kijkers een blik krijgen op aankomende Xbox- en pc-games. Op dinsdag 14 juni om 19:00 uur vindt vervolgens de Showcase Extended plaats.

In deze tweede livestream kunnen kijkers "nieuwe trailers en een diepere blik op het nieuws uit de Xbox & Bethesda Games Showcase verwachten". Ook wordt er gepraat met ontwikkelaars. De livestream moet ongeveer anderhalf uur duren en worden uitgezonden op

Watch on YouTube

en Twitch.

Voordat het zover is, wordt aanstaande zondag om 19:00 uur dus eerst de Xbox & Bethesda Games Showcase uitgezonden. Microsoft is van plan daar "geweldige games van Xbox Game Studios, Bethesda en onze wereldwijde partners" te tonen. Hoogstwaarschijnlijk wordt het onlangs naar 2023 uitgestelde Starfield daar getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gamplay starfield en evowed graag dan is dit meer dan geslaagd. En afsluiten met senua this Christmas

0

Kijk, dit artikel gaat nu volledig over XBox, maar je mag er prima iets over Sony zeggen vind ik.

0
test

@Ziminar oke.. Boeeee Sony Boeeee!!! ;-)

0
test

@Ziminar Natuurlijk mag dat. Zo lang je het maar op een respectvolle manier doet denk ik dan maar. Je mag prima kritiek leveren, maar je ziet van beide kanten toch een soort fanboy flame war ontstaan op dit soort topics en dat is zo ontzettend jammer. We zijn allemaal fans van gaming en we moeten elkaar ook in de waarde laten waar onze voorkeuren liggen .

0

@Lavalera Dit was nav gezeur onder een column over de State of Play en E3 van afgelopen weekend. Iemand noemde in zijn reactie Xbox waar iemand blijkbaar spontane jeuk van kreeg omdat de column volgens hem over Sony ging. Had die persoon echter de column ook daadwerkelijk gelezen ipv alleen de titel en meteen door te scrollen naar de reacties dan had ie opgemerkt dat het niet alleen over de State of Play van Sony ging. Er stond zelfs een vrij prominente afbeelding van de XBox show in, zo hard scrollen sommige mensen blijkbaar naar onderen om de reacties te lezen. Lijkt soms wel de enige reden dat ze hier komen. Het kan maar zo belangrijk voor je zijn. Maar zoals je zegt, natuurlijk mag dat, zolang dat maar op een normale manier gebeurt. Sommige mensen hebben vooral met dat laatste nogal wat moeite.

0
test

@Ziminar oke, deze presentatie kan die van Sony gemakkelijk uit het water blazen. Meer exusives weet je, hetgeen de PS fanboys jarenlang achter geschuild hebben. Maar mocht dat het geval zijn, dan zijn exclusives ineens toch niet meer belangrijk.. Of van lagere kwaliteit.. Of "weer een Halo, Gears of Forza" ofzo. In andere woorden, een fanboy reactie uitlokken is niet tof. Goed, nu serieus. Ik zie mezelf tevens niet als fanboy. Ik heb niets met Playstation in het algemeen, meer Xbox en Nintendo producten. De Playstation fanbase is vaak gewoon hoogst irritant door te denken dat alles dat Sony doet mooier, beter, groter en unieker is. Edit: maar te beroerd zijn om Sony's fouten in te zien.

0

@Riyakuya Die discussies probeer ik zoveel mogelijk over te slaan. Met de mensen die op een dergelijke manier een discussie insteken valt toch niet mee te praten. Ja van beide kanten. Die zijn niet uit op een normale discussie die willen alleen maar gal spuien en trollen. Daar ga ik mijn energie niet aan verspillen.

0

Aanbevolen voor jou