Xbox-gamertag gaat onder Microsoft-account vallen | Gamer.nl

Xbox-gamertag gaat onder Microsoft-account vallen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met een Microsoft-account kunnen gebruikers bij Microsoft-diensten zoals Windows Phone, Zune, Xbox Live, Hotmail en Windows 8 onder dezelfde naam inloggen. SkyDrive, de cloud-dienst van Microsoft, zorgt ervoor dat creditcardgegevens, adre enlijsten, gebruikersinstellingen en documenten op alle diensten of platformen beschikbaar zijn.

De Microsoft-account maakt het verder mogelijk om via één gebruikersaccount aankopen te doen op bijvoorbeeld Xbox Live, Zune, of de Windows App Store. Gebruikers kunnen zo bijvoorbeeld met één account aankopen op Xbox Live, Zune of de Windows Appstore doen. Microsoft zegt voor een algemene account te hebben gekozen omdat de verschillende namen voor verwarring zouden zorgen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou