Xbox Game Pass Quests nu beschikbaar in zes nieuwe landen

Xbox Game Pass Quests nu beschikbaar in zes nieuwe landen

Het Xbox Game Pass Quests-systeem van Microsoft is uitgebracht in zes nieuwe landen. Met de te verdienen punten kunnen Xbox- en Microsoft-producten worden aangeschaft door leden van Xbox Game Pass.

Larry Hryb, programmadirecteur bij Xbox Live, heeft op Twitter bekendgemaakt dat het Xbox Game Pass Quests-systeem nu beschikbaar is in Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland en Mexico. Xbox Game Pass-leden uit deze landen kunnen missies voltooien, punten verdienen en hun voortgang volgen met het systeem.

Xbox Game Pass Quests werd in januari geïntroduceerd door Microsoft. Door middel van het behalen van speciale uitdagingen in games uit de digitale bibliotheek van Xbox Game Pass, kunnen leden van de dienst maximaal 2.100 Microsoft Rewards-punten per maand verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingeruild voor producten van Xbox of Microsoft, waaronder cadeaubonnen en lidmaatschappen voor Xbox Live Gold of Xbox Game Pass. Ook Xbox One-consoles en Microsoft Surface-laptops kunnen worden aangeschaft met de punten.

Een van de spellen die kan worden gespeeld voor Microsoft Reward-punten is Wolfenstein 2: The New Colossus, dat sinds deze maand is toegevoegd aan de bibliotheek van Xbox Game Pass. Ook Tacoma, Black Desert en For the King zijn nu beschikbaar op de abonnementendienst en deze week komen Lego Batman 3 en The Surge hier nog bij.

Het Xbox Game Pass Quests-systeem was al beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. In Nederland is het systeem nog niet beschikbaar, maar het verdienen van Microsoft Rewards-punten is al wel mogelijk in ons land.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou