Nieuws
Xbox One

Xbox Game Pass Quests nu beschikbaar in zes nieuwe landen

Leden uit Frankrijk, Duitsland en meer aan de slag met puntensysteem

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Het Xbox Game Pass Quests-systeem van Microsoft is uitgebracht in zes nieuwe landen. Met de te verdienen punten kunnen Xbox- en Microsoft-producten worden aangeschaft door leden van Xbox Game Pass.

Larry Hryb, programmadirecteur bij Xbox Live, heeft op Twitter bekendgemaakt dat het Xbox Game Pass Quests-systeem nu beschikbaar is in Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Duitsland en Mexico. Xbox Game Pass-leden uit deze landen kunnen missies voltooien, punten verdienen en hun voortgang volgen met het systeem.

Xbox Game Pass Quests werd in januari geïntroduceerd door Microsoft. Door middel van het behalen van speciale uitdagingen in games uit de digitale bibliotheek van Xbox Game Pass, kunnen leden van de dienst maximaal 2.100 Microsoft Rewards-punten per maand verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingeruild voor producten van Xbox of Microsoft, waaronder cadeaubonnen en lidmaatschappen voor Xbox Live Gold of Xbox Game Pass. Ook Xbox One-consoles en Microsoft Surface-laptops kunnen worden aangeschaft met de punten.

Een van de spellen die kan worden gespeeld voor Microsoft Reward-punten is Wolfenstein 2: The New Colossus, dat sinds deze maand is toegevoegd aan de bibliotheek van Xbox Game Pass. Ook Tacoma, Black Desert en For the King zijn nu beschikbaar op de abonnementendienst en deze week komen Lego Batman 3 en The Surge hier nog bij.

Het Xbox Game Pass Quests-systeem was al beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk en Singapore. In Nederland is het systeem nog niet beschikbaar, maar het verdienen van Microsoft Rewards-punten is al wel mogelijk in ons land.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wolfenstein-ontwikkelaar MachineGames: 'Doen er alles aan om crunch te elimineren' Outer Wilds verschijnt tijdelijk exclusief op Epic Games Store
0

Reacties op: Xbox Game Pass Quests nu beschikbaar in zes nieuwe landen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.