Xbox Game Pass-games van eerste helft februari bevestigd

Xbox Game Pass-games van eerste helft februari bevestigd

De games die in de eerste helft van februari naar Xbox Game Pass komen, zijn bevestigd.

Een groot gedeelte van de spellen lekte eerder vandaag al uit. Aanstaande donderdag komen Contrast (console en cloud), Dreamscaper (console, pc en cloud) en Telling Lies (console, pc en cloud) op de service te staan.

Vanaf 10 febrauri staan Besiege (console, pc en cloud), het door Remedy ontwikkelde CrossfireX (console), Edge of Eternity (console, pc en cloud), Skul: The Hero Slayer (console, pc en cloud) en The Last Kids on Earth and the Staff of Doom (console, pc en cloud) op Game Pass.

Op 14 februari tot slot verschijnen Ark: Ultimate Surivor Edition (console, pc en cloud) en Infernax (console, pc en cloud) op de abonnementsservice. Uitgebreide beschrijvingen van de spellen zijn op de Xbox-website te vinden.

Microsoft laat daarnaast weten dat de volgende spellen vanaf 15 februari niet meer op Game Pass staan: Control (console, pc en cloud), Code Vein (console, pc en cloud), Final Fantasy 12: The Zodiac Age (console en pc), The Medium (console, pc en cloud), Project Winter (console, pc en cloud) en The Falconeer (console, pc en cloud).

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oh nice crossfire X dus ook!

0
test

@Improv ben er benieuwd naar ign was met preview niet heel positief.

0
test

@hulstpower Dat zou echt jammer zijn. Ik ben niet zo van de multiplayer maar speel graag campaigns van shooters. Dus zonde als die tegenvalt. Maar goed februari is een drukke game maand. dus vermaak me nog wel met Horizon en misschien haal ik dyiing light 2 nog. Elden ring is niet mijn ding dus sla ik zo goed als zeker over.

0

Aanbevolen voor jou