Update: Xbox Game Pass Ultimate-deal van één euro verwijderd

Update: Xbox Game Pass Ultimate-deal van één euro verwijderd

Microsoft bevestigt dat het is gestopt met het populaire aanbod

Microsoft heeft de één euro-deal voor een maand Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc verwijderd.

Het was jarenlang mogelijk om Xbox Game Pass Ultimate en Game Pass voor pc een maand lang uit te proberen voor één euro. Dit zorgde er voor dat mensen geld konden besparen bij het afsluiten van een abonnement. Mensen gebruikten het bijvoorbeeld ook wanneer er een game uitkwam op de service die men graag wilde spelen, om na die maand en het betalen van een euro de dienst weer stop te zetten.

Afgelopen weekend kwamen verschillende websites en mensen er achter dat de deal niet meer beschikbaar was, en inmiddels heeft Microsoft dit bevestigd. "We zijn gestopt met het aanbod voor Xbox Game Pass Ultimate en PC Game Pass en evalueren andere marketingpromoties voor nieuwe leden in de toekomst."

Gamer.nl meldde in eerste instantie dat het ging om de truc waarbij een Xbox Live Gold-abonnement voor een euro wordt omgezet naar Game Pass Ultimate, maar dat blijkt dus niet te kloppen. Die truc kan nog uitgevoerd worden voor 15 euro, aangezien de Ulimate-deal voor één euro die hierboven wordt beschreven is verwijderd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond het ook wel tijd worden eigenlijk. Het was oorspronkelijk als promotie bedoeld en aangehouden door de goede toestroom van abonnementen erdoor. Ze draaien er echter uiteindelijk alleen maar verlies op zo'n actie. Heb zelf gisteren nog online voor 84 euro 12 maanden ultimate gekocht. Geen geld voor wat je ervoor terugkrijgt.

0
test

Gelukkig hebben ze Microsoft rewards nog. Beetje passief sparen voor Game Pass of andere tegoedbonnen.

0

Aanbevolen voor jou