The Elder Scrolls 6-exclusiviteit niet bedoeld als straf voor andere consoles

The Elder Scrolls 6-exclusiviteit niet bedoeld als straf voor andere consoles

Volgens Xbox-baas Phil Spencer is de mogelijkheid dat The Elder Scrolls 6 exclusief op Xbox en pc uitkomt, niet bedoeld als straf richting andere consoles.

In een interview met GQ over het twintigste jubileumjaar van Xbox, praat Spencer over de overname van Bethesda. Ook het exclusief uitbrengen van Bethesda-games op Xbox en pc komt ten sprake. "Het gaat niet om het straffen van andere platforms. Ik geloof fundamenteel in het feit dat alle platforms kunnen groeien. Maar ik wil dat we op Xbox een compleet pakket kunnen aanbieden. Daar valt Elder Scrolls 6 ook onder. Dat geldt voor al onze franchises."

Microsoft heeft nog niet officieel bevestigd dat The Elder Scrolls 6 alleen op Xbox en pc uitkomt, maar dat lijkt wel vrij zeker. Eerder werd bevestigd dat een andere Bethesda-game, het eind volgend jaar te verschijnen Starfield, wel exclusief op Xbox en pc uitkomt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind dit zo raar... Gaat Sony zich ook verontschuldigen voor alle exclusieve titels die ze alleen uitbrengen op de PS5? :)

0
test

@Bart81 nou precies. Het is ook niet zo dat dit het enigste deel in de reeks wordt die niet op PlayStation komt. Ergens jammer maar het rechtvaardigt straks wel een Xbox aankoop voor me. Tenzij ik eerder aan een normaal betaalbare videokaart kan komen.

0
test

Phil zou starfield, halo, fable en ook tes 6 zo op ps uitbrengen als sony gamepass toe laat, zolang dat niet gebeurt houden ze de games ex en terecht ook. Ze willen groeien in gp aantallen en dat kan alleen met ex content. Maar phil staat wel open voor gamepass op elke type device en denk volgend jaar ergens dat de smart tvs volgen.

0

Aanbevolen voor jou