Inside Xbox-stream trapt X019-evenement af

Inside Xbox-stream trapt X019-evenement af

Voor diegenen die niet bij het href="https://www.xbox.com/nl-NL/x019?ocid=Event_soc_omc_xbo_tw_Video_lrn_11.9.2" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>X019</b></a>-evenement kunnen zijn dit jaar is er nog altijd de mogelijkheid om mee te kijken met de Inside Xbox-stream die reeds is aangekondigd.

De stream start op donderdag 14 november om 21:00 uur Nederlandse tijd en er worden verscheidene aankondigingen gedaan. Er wordt onder andere gesproken over twaalf Xbox Game Studios-titels, zo wordt vermeld in de tweet van Xbox. Deze twaalf titels omvatten nieuwe titels, bekende titels en ook pc-titels, maar om welke het precies gaat, is niet aangegeven.

Tevens worden er pc- en console-games bekendgemaakt voor de Xbox Game Pass en natuurlijk nieuws over xCloud, de toekomstige gamestreamingdienst van Microsoft, die net als Google Stadia de gebruiker in staat stelt om games via internet te spelen op allerlei apparaten.

Eerder was al aangekondigd dat verschillende demo’s beschikbaar zijn tijdens het evenement in London voor de aanwezigen. Games zoals Star Wars Jedi: Fallen Order, Gears 5, Bleeding Edge, Project Resistance en Microsoft Flight Simulator. In totaal zijn er vierentwintig demo’s beschikbaar tijdens het evenement. Naast de games zijn er ook verschillende panels waar ontwikkelaars praten over de verschillende games waar Xbox mee bezig is.

Alle omzet van de kaartverkoop gaat dit jaar naar het goede doel SpecialEffect, dit goede doel creëert gepersonaliseerde game-opstellingen voor gamers met een fysieke handicap.

Bekijk donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd de stream via Gamer en chat mee. De stream is tevens te bekijken via de Xbox en Mixer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Meestal wel leuk om te kijken; maar minder spectaculair dan de E3 briefing. Hopelijk iets minder te blije mensen.. want Mexico was echt te overdreven. Maar goed; het is voor het goede doel.. moeten we maar denken. Zoals altijd fingers crossed for Fable 4 :-)

0

@kleinekoosjer Ja die blije mensen in Mexico waren wel een beetje over the top. Fable 4 zou geweldig zijn. Ben ook vooral benieuwd waar al die nieuwe studio's mee bezig zijn.

0

@fonsrutte vergeet de nieuwe limited edition controllers niet.

0

Aanbevolen voor jou