‘Xbox-evenement vindt plaats in week van 20 juli’

‘Xbox-evenement vindt plaats in week van 20 juli’

Het eerder aangekindigde Xbox-evenement van deze maand vindt mogelijk plaats in de week van 20 juli. Dat meldt Venturebeat-journalist Jeff Grubb op Twitter.

Grubb voorspelde eerder correct verschillende presentaties en aankondigingen, zoals de datum van de PlayStation 5-presentatie en verschillende EA-games tijdens EA Play. Op Twitter meldt hij dat de presentatie tussen 20 en 26 juli plaatsvindt. Microsofts vorige presentatie richtte zich op third-party games en vond plaats op donderdag 7 mei.

Het aankomende evenement is bedoeld om first-party games voor Xbox Series X uit de doeken te doen, waaronder Halo Infinite. Andere titels zijn nog niet bevestigd, maar er wordt gespeculeerd over een nieuwe Forza-game en een nieuwe Fable. Eerder verschenen geruchten over aankondigingen third-party games om Microsofts eigen titels tijdens de presentatie aan te vullen.

Die geruchten gingen gepaard met berichten over een mogelijke Xbox-presentatie in augustus, waar de ‘Xbox Series S’ uit de doeken zou worden gedaan. De Series S, ook wel Lockhart genoemd, zou de kleinere en goedkopere variant van de Xbox Series X worden.

Momenteel heeft Microsoft nog geen officiële datum voor de presentatie onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Xboxing Day"? Wat is dat? Klinkt gaaf!

0
test

@DarkRuleR misschien beetje soort van boxing day dit zegt Google er over. Boxing Day is dus een verwijzing naar het ontvangen en uitpakken van de Christmas Box, een dag na de Kerst. Met de sport boksen heeft het dus niets te maken.

0

Week 20 van juli? Hoeveel weken zitten er in juli dan?

0

@fonsrutte wat een stomme vraag meer als 20 dus XD

0

Aanbevolen voor jou