Xbox-enquête peilt interesse naar inruilen van digitale games | Gamer.nl

Xbox-enquête peilt interesse naar inruilen van digitale games | Gamer.nl

In een enquête van Microsoft worden gebruikers gevraagd of zij digitale games eventueel willen inruilen voor tien procent van de verkoopprijs.

De vraag luidt “Als de digitale game winkel de mogelijkheid biedt om klanten hun digitale games ‘terug te verkopen’ voor tien procent van de verkoopprijs in krediet voor de winkel, zou jij geïntere eerd zijn in deze aanbieding?” Dit zou betekenen dat gebruikers voor een volwaardige game van 59,99 euro 5,99 euro terugkrijgen. Het geld wordt dan in de vorm van krediet voor de Xbox Store beschikbaar gesteld.

Als Microsoft deze mogelijkheid gaat aanbieden, zijn er nog een aantal andere kwesties die duidelijk moeten worden. Zo moet er worden besloten hoe de actie wordt gehanteerd als de game na aanschaf goedkoper is geworden of juist tijdens een aanbieding zijn aangeschaft. Hiernaast is er niet gevraagd naar een eventuele optie om games te ruilen met andere gebruikers.

Het is uiteraard nog onbekend of Microsoft dit gaat doorvoeren. Meer informatie kunnen we pas verwachten als de actie officieel wordt aangeboden.

Xbox Survey
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou