Xbox en Bethesda houden op 13 juni hun E3-presentatie

Xbox en Bethesda houden op 13 juni hun E3-presentatie

Op zondag 13 juni wordt de 'Xbox & Bethesda Games Showcase' uitgezonden.

Dit is in feite de E3-livestream van Microsoft en Bethesda. Het eerstgenoemde bedrijf nam eerder dit jaar het laatstgenoemde bedrijf over, vandaar dat de livestreams samen worden gevoegd.

Volgens Microsoft duurt de presentatie anderhalf uur en bevat het "alles wat je wil weten over de epische games line-up die uit de samenwerking tussen Xbox en Bethesda voortvloeit, de ongelooflijke games die deze feestdagen naar Xbox komen, aankomende releases voor Xbox Game Pass en meer".

Het is nog niet bekend welke games er worden getoond, maar aan de illustratie te zien is Halo Infinite in ieder geval aanwezig. Fans speculeren dat de planeet die op de illustratie is te zien, hint naar Bethesda's Starfield.

De afgelopen dagen gingen er al geruchten dat de presentatie op 13 juni zou worden gehouden. Journalist Jeff Grubb claimde dit al. De Xbox & Bethesda Games Showcase is op 13 juni vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd onder andere op

Watch on YouTube

en Twitch te zien.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Halo zal dan toch ook wel een release date krijgen. En hoop niet alleen het multiplayer gedeelte. En hoop stiekem op gameplay van Fable. Dan ben ik al een blij mens

0
test

@Roy36NL Dat mag ik hopen van wel 343 die een jaar langer de tijd heeft gekregen en the coalition die mee geholpen heeft om grafics beter te krijgen, dat ze nu een datum en misschien een datum voor multiplayer beta of zo. Verder ja Fable hoop ik ook maar als geruchten kloppen van forza horizon 5 ben ik bang dat we nog wel even moeten wachten op gameplay van fable. Hoop zelf op perfect dark gameplay en starfield en nieuwe game van arkane studios (schijnt iets met vampieren te zijn).

0

@hulstpower vampieren vind ik altijd leuk

0

@Roy36NL Fable zou echt fantastisch zijn, ben zeer benieuwd wat Turn 10 daarvan gaat maken. Ze hebben immers niet veel ervaring met dit soort games.

0

@Ziminar das waar. Ik ben geen race game fan, maar als turn 10 de pracht en praal van de landschappen van horizon kan implementeren in een fable setting zullen we toch wel weggeblazen worden

0
test

@Ziminar Playground Games* ;)

0
test

Ongelukkige datum en tijd voor mij, voor het eerst in jaren zal ik m niet live meekrijgen. Dat wordt telefoon uit en later op de avond terug kijken. 90 minuten voor Xbox en Bethesda samen lijkt wat weinig gezien ze eerst beide een grote show hadden. Maar het is natuurlijk in videovorm en geen podiumpresentatie, dat zal al wat onnodige praatjes on stage schelen. Hopen op weer een dikke presentatie vol vette games, ik begin er alweer zin in te krijgen!

0

Aanbevolen voor jou