Xbox Elite Series 2 kan nu aangepast worden in Xbox Design Lab

Xbox Elite Series 2 kan nu aangepast worden in Xbox Design Lab

Het is nu mogelijk om de Xbox Elite Series 2-controller naar eigen smaak aan te passen via Xbox Design Lab.

Xbox Design Lab bestaat al geruime tijd en stelt bezoekers in staat een Xbox-controller op het gebied van kleurgebruik naar eigen smaak aan te passen. Dit is nu dus ook mogelijk met de Elite Series 2-controller.

Mensen kunnen kiezen uit een grote variatie aan verschillende kleuren om zo'n beetje elk onderdeel van de controller aan te passen, waaronder de vierpuntdruktoets, bumpers, triggers, knoppen, analoge sticks en de controller zelf. Ook kan men met een laser iets op de controller laten graveren, bijvoorbeeld een Gamertag. Deze tekst mag uit maximaal zestien karakters bestaan. Meer details zijn op Xbox Wire te lezen.

Concurrent Sony kondigde gisteren de releasedetails aan van hun eigen 'pro-controller', de DualSense Edge. De controller komt op 26 januari uit en gaat 239,99 euro kosten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als je geen technische innovatie hebt dan probeer je het met kleuren te compenseren.

0
test

@BadPlayerOnr of.. ze geven je gewoon de optie om de controller naar smaak aan te passen. Je weet wel, waar het artikel over gaat. Er is nergens ook maar iets vermeld over innovatie.

0

@Riyakuya en dat bedoel ik dus. Als je niet innovatief kan zijn kom je met zulke opties.

0

Een volledige naar eigen ontwerp gestijlde Elite 2 controller is 209 Euro tegenover een DualsSense Edge met een standaard uiterlijk van 239 Euro. Op zijn minst apart

0

@Ziminar DualSense biedt innovatie zoals haptic feedback waar Xbox gamers alleen maar van kunnen dromen. Dus de prijs is meer dan gerechtvaardigd tegenover oude technologie van Xbox controller’s

0

@BadPlayerOnr tuurlijk

0

Aanbevolen voor jou