Update: Xbox Design Lab nu beschikbaar in Nederland | Gamer.nl

Update: Xbox Design Lab nu beschikbaar in Nederland | Gamer.nl

Update: De Xbox Design Lab-service, waarmee spelers hun eigen Xbox One-controllers kunnen ontwerpen, is nu ook beschikbaar in Nederland. Het maken van een controller kost minimaal 79,99 euro. Verzendkosten zijn gratis.

Xbox

Origineel bericht: De service werd tijdens Microsoft's Gamescom-presentatie voor twintig Europese landen aangekondigd, waaronder Nederland. In onder andere de Verenigde Staten en Frankrijk was de service al een jaar beschikbaar. Hoewel Design Lab meteen te gebruiken moet zijn, is de Nederlandse versie van de website zover bekend nog niet online.

Spelers kunnen hun eigen Xbox One-controller samenstellen met Design Lab, waaronder de kleuren en de materialen waarmee de diverse knoppen op de controller worden gemaakt. Een controller kan dan voor minstens 80 dollar besteld worden en thuis geleverd worden, al kan die prijs omhoog lopen wanneer er extra materialen worden geplaatst.

Tot slot kunnen mensen ook hun Gamertag op de controller laten zetten. Op Gamescom deze week kunnen speciale controllers met een Gamescom-tekst worden gemaakt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou