Xbox-connectieproblemen Elden Ring verholpen door patch

Xbox-connectieproblemen Elden Ring verholpen door patch

Spelers van de Xbox-versies van Elden Ring hadden door een probleem geen toegang tot de online functies van het spel. Die lijkt nu te zijn verholpen met een patch.

Het was onmogelijk voor veel Xbox-gebruikers om te verbinden met de servers van Elden Ring, al sinds een dag na release. Het bleek om een probleem met het Xbox Live-netwerk te gaan, waardoor spelers de melding ‘Network Status Check Failed’ te zien kregen.

Bandai Namco heeft inmiddels een patch uitgebracht die het probleem naar verluidt heeft opgelost, waardoor Xbox-spelers gelijk weer online aan de slag kunnen. Eerder bracht ontwikkelaar FromSoftware ook al patch 1.02 uit, die ook enkele verbeteringen voor de PlayStation- en pc-versies bevatte (waaronder kortere laadtijden).

Elden Ring is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het speelt op de ps5 als een zonnetje, maar Bandai en From mogen zich best schamen voor de xbox framerate problemen en staat van de pc poort, medelijden met wie hem daar op moet spelen op dit moment.

0
test

@ali3n8tor Heb vrijwel geen problemen met de PC versie hoor. Alleen PvP is vrij waardeloos. De timing in PvP is gewoon waardeloos, iets met latency enzo.

0
test

@incarnatus Elden Ping

0
test

@ali3n8tor Op series S is het niet best. Ziet er zo blurry uit. SeriesX daar in tegen prima.

0

Aanbevolen voor jou