Xbox Cloud Gaming draait nu volledig op Xbox Series X-hardware

Xbox Cloud Gaming draait nu volledig op Xbox Series X-hardware

Xbox Cloud Gaming draait nu volledig op Xbox Series X-hardware.

Dat laat Microsoft aan The Verge weten. Het bedrijf kondigde eerder aan over te stappen van Xbox One S-consoles naar de Series X om framerates een laadtijden tijdens cloudgaming te verbeteren.

Een hogere resolutie voor de dienst is echter nog niet aangekondigd; momenteel wordt maximaal 1080p op zestig frames per seconde ondersteund. 

Naast de uitrol van Cloud Gaming op Xbox-consoles voor Xbox Insiders, werkt Microsoft ook aan een applicatie voor televisies. Ook kwam de dienst in juni naar iOS-apparaten en Windows 10.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Momenteel ben ik op vakantie op de Azoren. Controller + telefoon clip mee en het werkt als een malle, ook al is zowel wifi als 4G niet opperbest hier. Maar als je rekening houdt met het soort game (turn-based dus) is het uitstekend vermaak voor een saai uurtje hier en daar. Toch al lekker wat potjes Monster Train gespeeld. Qua grafische power is daar de upgrade naar Series X niet voor nodig, maar de stabiliteit en vooral laadtijden zijn wel aanzienlijk beter dan een paar maanden terug. xCloud dus wel een handige service 'voor erbij'.

0
test

@COSMIC_TSAR klopt speel de oude fallouts op nieuw en het laad zo snel je merkt bijna niet dat het cloud is.

0
test

Speelde laatst fusion frenzy en dan die minigame met de draaiende toren dat je moet bukken en springen. Dat was echt een screen tearing festijn. Ori werkt wel echt perfect.

0

Aanbevolen voor jou