Xbox & Bethesda Games Showcase is 95 minuten lang

Xbox & Bethesda Games Showcase is 95 minuten lang

De aankomende Xbox & Bethesda Games Showcase is 95 minuten lang.

Dat heeft Microsofts Aaron Greenberg onthuld op social media. "Als een team voelen we een enorme verantwoordelijkheid om het ongelooflijke werk van de duizenden mensen die deze games hebben gemaakt te tonen. Geniet ervan, wees aardig en vier het met ons!"

De Xbox & Bethesda Games Showcase wordt morgenavond om 19:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden en is hier ook live op Gamer.nl te bekijken. Hoewel niet bekend is wat er getoond gaat worden, hebben Microsoft en Bethesda diverse games voor Xbox en pc in ontwikkeling, van Hellblade 2, Avowed, State of Decay 3 en een nieuwe Forza Motorsport tot Fable, Perfect Dark, Everwild en Starfield.

Op dinsdag 14 juni wordt om 19:00 uur daarnaast de Xbox Games Showcase Extended uitgezonden, waarin men dieper ingaat op diverse aankomende games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 gewoon lekker de show kijken, van tevoren niet teveel op internet neuzen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 is het voor jou dan al gelekt

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

op zich wel interessant, vooral omdat ik geen idee heb waar die lui mee bezig zijn. Een nieuwe Elder Scrolls, mja die is niet voor 2025 ofzo. Een nieuwe Fallout zou tof zijn, die 76 vond ik niks. Van xbox FM8? Dus tja, ga wel ff kijken denk ik. Hopelijk wat goed nieuws voor de korte termijn nu TDU3 is uitgesteld naar 2023 grrr.

0

Aanbevolen voor jou