Microsoft Studios-baas Shannon Loftis bespreekt het aantal exclusives op Xbox One | Gamer.nl

Microsoft Studios-baas Shannon Loftis bespreekt het aantal exclusives op Xbox One | Gamer.nl

Microsoft Studios general manager Shannon Loftis heeft gereageerd op claims dat de Xbox One-exclusives van dit jaar tegenvallen.

Dit zegt Shannon Lofits in een interview met Game Informer. Zelf vindt Loftis dat Microsoft een erg goede line-up heeft met games als Forza Motorsport 7, Super Lucky's Tale, Cuphead en PlayerUnknown’s Battlegrounds die allen exclusief voor console zijn op Xbox One.

“Door de geruchten over de slechte line-up raakte ik een beetje in de war. Puur omdat we echt een goede line-up hadden deze zomer” zegt Loftis. “We hebben met PlayerUnknown's Battlegrounds het populairste spel van het moment op de wereld. En we hebben Forza Motorsport 7 uitgebracht, dat elk jaar het racegenre herontdekt en in principe het racen overheerst in de games-industrie.”

Loftis noemde ook dat verschillende al op de Xbox One uitgegeven exclusives als Dead Rising 4, Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo 5, Halo Wars 2 en Halo: The Master Chief Collection een update krijgen voor de nieuwe Xbox One X. Wanneer Loftis gevraagd wordt of de line-up voor de Xbox One X geüpdatete titels sterk genoeg is om een nieuw systeem mee te lanceren antwoord ze: “Ik vind het een ongelooflijk sterke line-up, vooral als er rekening wordt gehouden met het feit dat alle meer dan honderd geüpdatete titels die we al gezien hebben gratis zijn voor gamers die ze al bezitten, het backwards compatibility programma, de voortdurende exclusives, en het feit dat alle kaskrakers als Destiny 2 en Star Wars Battlefront 2 beter draaien op Xbox One X."

Over de exclusives voor 2018, Sea of Thieves, Crackdown 3, en State of Decay 2 zegt Loftis: “Ik denk dat dat vrij goed is – er is een enorme hoeveelheid ervaringen voor de mensen.”

De Xbox One X komt 7 november uit en kost 499 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou