Xbox-baas heeft werkende Project Scarlett in huis staan

Xbox-baas heeft werkende Project Scarlett in huis staan

Xbox-baas Phil Spencer heeft thuis een werkende versie van Project Scarlett staan.

De nieuwe console van Microsoft die de Xbox One (X) opvolgt komt pas rond de feestdagen van 2020 uit, maar toch heeft Spencer al een werkend exemplaar in zijn huis staan. Daarmee lijkt het waarschijnlijk dat de specificaties van de console nagenoeg vastliggen.

"En het is begonnen... deze week heb ik Project Scarlett naar huis gebracht en het is nu mijn primaire console, waar ik mijn games op speel, met de gemeenschap contact onderhoud en ja, mijn Elite Series 2-controller op gebruik. Ik heb de grootste lol. Geweldig gedaan door het team, 2020 wordt een ongelooflijk jaar", aldus Spencer op Twitter.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat er twee versies van de Xbox One uitkomen - de krachtige Anaconda en de minder krachtige Lockhart. Hoewel de geruchten hierover sinds E3 zijn stilgevallen, laat Kotaku in een nieuw bericht weten dat de twee versies nog altijd gepland staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk maar zonder games heb je er niet veel aan.

0

@bigds9fan Volgens mij was er gezegd dat Scarlett backwards compatible was. Dus voor de huidige games heb je geen/minimale laadtijden en betere visuals en performance.

0
test

@bigds9fan Vanwege dat dus de nieuwe consoles 100% backward compatible zijn, en net als bij de xbox one x game geupdate worden om van de kracht gebruikt te kunnen maken, zo zal dat ook bij deze zijn. Ga er maar van uit dat hij EN de oude games kan spelen, maar ook al beta updates voor oudere games die gebruik maken van de nieuwe kracht (zou me niet verbazen bij een spel als RDR2).

0

@SuperDre Ik ben dus benieuwd hoe Sony daarmee omgaat met de PS5. Als de PS4 games niet/niet goed op de PS5 kunnen draaien heb je meteen een achterstand. Met gamepass heb je met xbox meteen een flinke library die je kunt spelen/proberen.

0
test

@bigds9fan Ga er maar vanuit dat hij al games speelt die op release datum uit komen zal vast wel een paar klaar zijn van xbox game studios

0
test

SWS wordt het een interessante generatie consoles. Ze zullen er toch wat nieuwe en unieke mogelijkheden in moeten gaan implanteren om gamers over de streep te trekken. Ik zelf ben een groot fan van 'Remote Play' Heerlijk om op bed mijn games te kunnen spelen met bv de Nintendo Switch. Ik ga er vanuit dan Sony en Microsoft hier toch iets mee moeten gaan doen, zeker nu Stadia ook een speler op de markt is geworden. Er is natuurlijk al een aantal opties, maar toch, een controller als de Wii U had, met bv een Wifi functie, zou ik geweldig vinden. ''De backward compatible'' optie is ook interessant, is dat alleen voor bv de PS4 of kunnen P1, P2, P3, games ook door de PS5 worden afgespeeld? (Zal wel te veel van het goede zijn) Ik houd het igg met veel interesse in de gaten allemaal.

0
test

@Streepje X Is xbox niet bezig met project x cloud en sony heeft remote play.

0

@Streepje X Remote Play is MS natuurlijk al hard mee bezig met streamen vanaf je xbox naar PC/Laptop/Telefoon. En natuurlijk xCloud

0
test

@mhnl1979 @hulstpower Zekers wel, maar ik hoop dat het gewoon een standaard gaat worden in de next gens, dus gewoon vanaf dag een volledig beschikbaar. PS4 bv startte pas geleden pas met de app voor Android bv. Project Xcloud is zeker interessant, al vraag ik me af of dat nou een soort Stadia gaat worden, of dat je thuis je toekomstige Xbox aan moet laten staan? Daar kom ik nog niet helemaal uit moet ik bekennen.

0
test

@mhnl1979 Het is al volledig (in huis) voor Xbox. Ik stream al 3 jaar naar mijn PC als de tv bezet is zonder problemen en 's avonds stream ik vanaf de Xbox X naar mijn iPad zonder problemen. Zelf heb ik geen behoefte om op werk of buiten de deur te gamen maar dat is zo ieder zijn eigen ding denk ik

0

Aanbevolen voor jou