Xbox-app op pc kan checken of een systeem een game wel aankan

Xbox-app op pc kan checken of een systeem een game wel aankan

Er komt een update uit voor de Xbox-app op pc waarmee de applicatie kan controleren of een systeem de game die men wil installeren wel aankan.

De optie wordt de Game Performance Fit Indicator genoemd. Het is de bedoeling dat wanneer men een game op Game Pass bekijkt, men ziet hoe goed het spel kan draaien op diens pc. De app vergelijkt dit met hoe de game op systemen van soortgelijke kracht draait.

Volgens Microsoft wordt de optie rond dit moment uitgerold voor gebruikers. Daarbij waarschuwt het bedrijf dat het nog data verzamelt voor diverse titels, en dat het mogelijk is dat de informatie niet voor alle games op Game Pass beschikbaar is.

Xbox store

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke optie voor de casual pc gamers. Ik las op tweakers echter al dat veel van hen het niet specifiek genoeg vinden. Nu lijkt me ook niet dat een dergelijke functionaliteit voor de echte tweakers is bedoeld.

0

Hoop voor mensen dat dit geen reden is tot niet kunnen installeren van een game, als iemand op 25 FPS op de allerlaagste setting wil spelen moet dat kunnen Ik speel zelf Xbox series x Veel rpgs replay ik dan op pc met mods

0

Aanbevolen voor jou