Xbox-app nu ook voor Android, nieuwe iOS-features | Gamer.nl

Xbox-app nu ook voor Android, nieuwe iOS-features | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gebruikers kunnen hun iPhone verbinden met hun Xbox 360 en bijvoorbeeld zien welke games ze het laatst hebben gespeeld en deze vanaf de iPhone opstarten. Daarnaast is het mogelijk om videocontent vanuit de app bedienen. Ook nieuw is de mogelijkheid om nieuwe content te ontdekken vananf de iPhone. De iPad-app heeft onder andere ondersteuning gekregen voor het retina-scherm van de nieuwe iPad.

De nieuwe Android-app lijkt qua features op de iOS-app voordat de laatste update was uitgerold. Het is met deze app onder andere mogelijk om vrienden berichten te sturen, achievements te vergelijken, het Xbox Live-profiel aan te pa en, de eigen avatar in 3D te bekijken en aan te pa en, beacons te onderhouden en recente activiteiten te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou