De officiële website van de veelbelovende RPG Two Worlds komt met het bericht dat de Xbox 360-versie van het spel voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De reden hiervoor wil men nog niet bekend maken. De PC-versie zou wel op de oorspronkelijke datum moeten verschijnen. Volgens de officiële website zou deze PC-release al eind volgende week op 11 mei moeten plaatsvinden, andere bronnen melden een releasedatum eind juni.

Waarom de Xbox 360-versie is uitgesteld is dus onduidelijk, maar Reality Pump wil wel kwijt dat het aan de kwaliteit van de game niet gelegen heeft. De ontwikkeling van de consoleversie liep als een trein, aldus de ontwikkelaar. Een Duits magazine zou het spel al gereviewd hebben voor de Xbox 360 en het zelfs een 9.3 uit 10 gegeven hebben. Desondanks lijkt het er sterk op dat het spel ergens bij de goedkeuringscommissie van Microsoft is gestruikeld. Waarom precies is nog onduidelijk.

Update: Navraag bij de Nederlandse distributeur van Two Worlds leert ons dat het spel voor de PC gewoon volgende week, op 11 mei, zal verschijnen. Update 2: Inmiddels is bekend geworden dat de Xbox 360-versie waarschijnlijk eind juni op de markt komt. Precies op tijd voor de zomervakantie!