Xbox 360 Spring Update gedemonstreerd in filmpje | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat de komende 'Spring Update' van Microsoft voor de Xbox 360 gigantisch gaat zijn. Talloze verbeteringen aan bestaande aspecten en totaal nieuwe functies worden toegevoegd aan de functionaliteit van het Xbox 360 dashboard. Een 'kleine' selectie aan toegevoegde features kun je hier bekijken.

Zoals we al eerder hebben vermeld, zal de grootste verandering de toevoeging van Me enger functionaliteit zijn. Dit maakt het mogelijk om te chatten met zowel bestaande me enger contacten als Xbox 360 vrienden. Beide groepen zullen apart zijn te managen, waardoor overzicht en privacy bewaard kan worden.

Een andere grote toevoeging is de mogelijkheid om MP4 (compatible met PSP en iPod) en h.264 videobestanden af te spelen. Daarnaast zal de videospeler uitgerust worden met een bookmark functionaliteit, waardoor de speler onthoudt op welk moment de film is gestopt. Bij het terugkijken zal de film verder gaan vanaf dat punt.

Een beter notificatiesysteem, betere communicatieopties en veel andere zichtbare en minder zichtbare verbeteringen zullen worden geïmplementeerd. Voor een demonstratie van de op 7 mei geplande update kun je hier een demofilm bekijken.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou