'Xbox 360 krijgt USB-opslagfuctionaliteit' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens het rapport zou de Xbox 360 USB-sticks tot 16 gigabyte ondersteunen. Op dit moment biedt Microsoft alleen geheugenkaarten van van maximaal 512 megabyte. Het zou voor gebruiker mogelijk zijn om content zoals Xbox Live Arcade-games en savegames op deze manier op te slaan. Met name het opslaan van XBLA-games is door de beperkte capaciteit van de huidige geheugenkaarten vaak niet mogelijk.

Sinds de toevoeging van een volledig nieuwe Xbox 360-interface in november 2008, is het mogelijk om games te installeren op de harde schijf van de Xbox 360 en zo games te spelen met kortere laadtijden. Deze volledige installaties zouden ook op een USB-stick kunnen. Volgens het rapport wordt deze functionaliteit in de lente toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou