Xbox 360 krijgt harde schijf van 500 GB | Gamer.nl

Xbox 360 krijgt harde schijf van 500 GB | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Op Microsoft's Xbox-website staat dat de harde schijf vanaf binnenkort te reserveren is. Het is nog niet bekend of de harde schijf ook naar Nederland komt. In de V.S. gaat hij omgerekend 82,66 euro kosten. Dat is goedkoper dan de harde schijf van 320 GB die op dit moment voor omgerekend 97,69 euro te koop is, maar mogelijk gaat de prijs omlaag wanneer de versie van 500 GB beschikbaar is.

De harde schijf kan omgewi eld worden met de interne harde schijf in de Xbox 360. Hij is alleen bedoeld voor de Xbox 360 Slim en nieuwe E-modellen. De Xbox 360 Slim en het E-model lanceerde met een harde schijf van 250 GB. Sommige speciale edities hebben echter de 320 GB-versie. Ook is er een Xbox 360 Slim met een harde schijf van 4 GB.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou