We kennen nog allemaal de geslaagde Xbox 360 reclame campagne in de vorm van Ourcolony en het lijkt erop dat Microsoft weer met een teaser komt. Of toch niet? Er zijn namelijk foto's op het internet gespot van een jongen die ogenschijnlijk zit te spelen op een Xbox 360. Deze afbeeldingen zijn afkomstig van één van de bezoekers van de Gamespot forums, die volgens eigen zeggen de zoon is van één van de mensen die meewerkt aan de ontwikkeling van de console. De thread is inmiddels verwijderd, maar volgens Gamespot zelf ging de puber op de forums behoorlijk diep in op specifieke features die de next-gen console zou hebben.

Om zijn bewering kracht bij te zetten voegde hij ook een aantal foto's toe aan het bericht, waarop hij volgens eigen zeggen Halo 2 zit te spelen op de Xbox 360. Ook is het opstart scherm van de console te zien. Opvallend is wel, dat de kamer, behalve de Xbox 360, een tv en een kussen helemaal leeg is.

Of het hier nu werkelijk gaat om een jongen die de beschikking heeft over een Xbox 360 of niet, het is wel zeker dat Microsoft op deze manier genoeg aandacht krijgt voor z'n console. Laten we voor de vader van de jongen echter hopen dat het hier gaat om een mock-up versie van de console, want anders zal de arme man waarschijnlijk moeten vrezen voor zijn baan.