Xbox 360-demo Crysis 2 krijgt patch | Gamer.nl

Xbox 360-demo Crysis 2 krijgt patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens het laden van een online wedstrijd hebben gamers last van het feit dat het beeld 'bevriest' en dat de verbinding wordt verbroken. Crytek is bezig om deze klachten te verhelpen. "We besteden heel veel aandacht aan de verschillende fora en online discu ies. We zien dat enkele spelers last hebben van problemen en we proberen deze problemen op te lo en", luidt een bericht op het forum van Crytek. Het is nog niet bekend wanneer de patch verschijnt.

24 maart

Crysis 2 speelt zich af in de toekomst in een wereld die is verwoest door een reeks klimaatrampen. De maatschappij staat op de rand van de afgrond en juist op dat moment keren de buitenaardse wezens terug naar aarde met een leger om de mensheid te vernietigen. De actievolle shooter komt op 24 maart uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou