Amerikaans showworstelen is razendpopulair, en de games rondom deze sport zijn dan ook verre van zeldzaam. Een van de beste spellenseries die deze sport behandelt is Wrestlemania van THQ.

Vandaag maakte THQ bekend een nieuwe Wrestlemania uit te brengen voor de Gamecube, met de naam WWF Wrestlemania X8. WWF Wrestlemania X8 heeft de beschikking over een officiele WWF licensie, die het mogelijk maakt te gaan beuken met grote namen als Stone Cold Steve Austin, The Rock, Rob Van Dam en andere groothedenBij THQ zijn ze in ieder geval nu al razend enthousiast om het spel uit te gaan brengen, dat was in ieder geval wel te merken aan Stephan Berman (president van JAKKS Pacific) en Alison Locke (THQ's Executive Vice President) toen ze een interview hadden over de release van dit spel. Men is op dit moment bij THQ nog druk bezig om aan het spel te werken, hij staat in ieder geval wel gepland in zomer 2002,dat is gelukig niet te ver weg. WWF Wrestlemania X8 op de Gamecube

Hoe WWF Wrestlemania qua gamemodes en dergelijke in elaar zit en hoe de controls worden toegepast is nog niet bekend. Te verwachten is dat THQ de 'never change a winning team' formule gaat toepassen; niet al te veel veranderingen ten opzichte van WWF Wrestlemania 2000.