WWE SmackDown vs. Raw wordt op z'n FIFA's in 2007 van een 2008-versie voorzien. De game wordt ontwikkeld voor een waslijst aan consoles, waarbij de serie voor het eerst de Nintendo Wii, Nintendo DS en Playstation 3 aandoet. Daarnaast vinden we het spel nog op de Xbox 360, Playstation 2 en Playstation Portable.

Ontwikkelaar JAKKS Pacific neemt inhoudelijk een aardige baal hooi op de vork voor WWE SmackDown vs. Raw 2008. Zo kunnen we acht nieuwe Superstar Fighting Styles verwachten, ieder met eigen strategieën en aanvallende en verdedigende bewegingen. Ook is er een Struggle Submission Systeem, dat kortweg staat voor een manier waarop je met de analoge stick meer of minder druk op het lichaam van een tegenstander kunt zetten als hij of zij op de vloer ligt.

Ten slotte geeft THQ aan dat er ook goed naar de fans geluisterd is. Zo kunnen we na 'klachten' meer interactieve met de omgeving verwachten, een samensmelting van de Season en General Manager mode, meer mogelijkheden buiten de ring en verbeterde online support. De game komt eind dit jaar uit.