Nieuws
WWE 2K20

WWE 2K22 wordt dit weekend waarschijnlijk onthuld

Tijdens WrestleMania 37

Geschreven door Michel Musters op
WWE 2K22 wordt dit weekend waarschijnlijk tijdens WrestleMania 37 onthuld.

Dat laat 2K Games weten op Twitter. Het bedrijf raadt fans aan om dit weekend nar het evenement te kijken. Hoewel het niet bevestigd wordt, lijkt het waarschijnlijk dat de onthulling van de nieuwe game in de reeks daar gebeurt. 

WWE 2K20 verscheen in 2019 en werd door critici en fans slecht ontvangen, mede dankzij een hoop technische problemen op lancering. 2K besloot daarom een jaar over te slaan - vorig jaar kwam er geen nieuwe WWE 2K-game uit. Het bedrijf nam vorig jaar Double Helix-studiohoofd Patrick Gilmore aan om de leiding over de ontwikkeling van de franchise te nemen, wat voor een hernieuwde focus op kwaliteit moet zorgen.

WrestleMania 37 wordt aanstaande zaterdag en zondag gehouden en kan in Nederland tegen betaling live bekeken worden via KIJK.nl. Eén dag kost 9,99 euro, beide dagen kost 15 euro. Beide dagen beginnen om 01:30 's nachts, maar met een ticket voor beide dagen kan het evenement nog een week lang teruggekeken worden.

WWE 2k19

Dit artikel delen:

Lees meer

Neo: The World Ends With You komt eind juli uit Nieuwe beelden van No More Heroes 3 in actie
2

Reacties op: WWE 2K22 wordt dit weekend waarschijnlijk onthuld

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  hulstpower

  • 9 april 2021 11:41
  Voor mensen die dit live willen kijken en goedkoper uit willen zij is er ook WWE network neem Dat voor een maand en je bent al goedkoper uit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Colt

  • 9 april 2021 13:13
  Op zich vind ik het niet vreemd dat een Twitter-kanaal van de WWE (ook als het specifiek voor de game is) reclame maakt voor Wrestlemania. Het is het grootste worstel-event ter wereld. De kans dat het daar wordt aangekondigd is natuurlijk wel groot, maar WWE's marketingmachine is hard aan het werk.

  Ik volg het al een paar jaar niet meer, maar soms mis ik het nog wel. Vooral met de Corona-maatregelen is de lol er aardig af… Is dat inmiddels nog beter geworden? Ik zag toen een wedstrijd met allemaal Zoom-calls op de achtergrond en dat was best freaky xD 70% van een worstelmatch is de interactie met het publiek… (dat percentage is uit de lucht gegrepen, trouwens. Is gewoon mijn optiek :P)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.