Nieuws
WWE 2K20

WWE 2K20-spelers tonen glitchfestijn op social media

Spelers vliegen in de rondte

Geschreven door Dagmar De Groot op
WWE 2K20 is deze week uitgekomen en spelers delen op social media allerlei bizarre glitches van de worstelgame.

De game is nog geen twee dagen uit en fans hebben al uitgebreide lijstjes opgesteld met de schijnbare oneindige glitches. WWE 2K20 wordt niet goed ontvangen onder gebruikers en heeft momenteel een voornamelijk negatieve gebruikersscore opSteam. De game krijgt door gebruikers op Metacritic een gemiddelde van 1.5 op PS4, een 1.3 op pc en een 0.0 op Xbox One. Het is niet lastig om te zien waarom dat precies is, er is namelijk genoeg videobewijs om dit aan te tonen. Twitter-gebruiker Shaq vindt bijvoorbeeld dat IGN de game maar vijf sterren moet geven op basis van deze beelden.

Reddit-gebruiker DazedRabbit opent een nieuwe Reddit-thread onder de naam 'WWE 2K20 is an absolute disaster', wat de plek is geworden geworden voor spelers om alle glitches te delen. Het grootste probleem schijnt in de animaties te liggen, waardoor personages van de ene naar de andere plek teleporteren, boven op de scheidsrechter gaan zitten of over het speelveld vliegen. Ook missen er bepaalde populaire modi zoals Create A Championship en door zelfgemaakte online arena’s. Veel van de personages hebben ook een mankement of twee, zoals het onderstaande kapsel van Hulk Hogan.

wwe 2k20

Spelers kunnen niet genoeg krijgen van het delen van deze glitches via Twitter en Reddit. Bekijk hieronder een paar van de meest opvallende glitches.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Game Pass krijgt binnenkort een aantal nieuwe games Ring Fit Adventure combineert sporten en gamen op meesterlijke wijze
2

Reacties op: WWE 2K20-spelers tonen glitchfestijn op social media

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 23 oktober 2019 11:47
  Ondanks de glitches vind ik het er wel echt heel mooi uit zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  bigds9fan

  • 23 oktober 2019 16:08
  Zelfs EA is niet zo belabberd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.