Wreck-It Ralph-cameo in Fortnite: Battle Royale hint naar evenement | Gamer.nl

Wreck-It Ralph-cameo in Fortnite: Battle Royale hint naar evenement | Gamer.nl

Meerdere spelers hebben gemeld Wreck-It Ralph te hebben gezien in Fortnite. Het Disney-personage verschijnt kort als cameo op een groot scherm op de locatie Risky Reels.

Met de korte cameo van het Disney-personage wordt de verwachting geschept dat er binnenkort een tijdelijk evenement gaat plaatsvinden in de Battle Royale-game. De cameo van Wreck-It Ralph is dan ook geen complete verra ing, aangezien de film binnenkort in de bioscoop verschijnt.

In de tweede film van Wreck-It Ralph genaamd 'Ralph Breaks the Internet' worden vele referenties gemaakt naar bestaande websites en franchises op het internet, zoals Google, Youtube, Twitter, Marvel en anderen. Een tijdelijk evenement in Fortnite met Wreck-It Ralph als thema is dan ook geen onlogische stap voor Disney.

Naast de verschenen beelden is er nog niets bekend over toekomstige plannen van een Fortnite-evenement. Eerder dit jaar vond een samenwerking plaats tu en Fortnite en Avengers: Infinity War door middel van een cameo van Thanos in combinatie met een tijdelijke online modus.

Ralph Breaks the Internet is vanaf 12 december in Nederlandse bioscopen te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou