WP7 en XBLA-versies FH Poker kunnen verbonden worden | Gamer.nl

WP7 en XBLA-versies FH Poker kunnen verbonden worden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door de Xbox Live- en WP7-versies met elkaar te verbinden worden ervaringspunten, chips, statistieken en vrij te spelen extra's automatisch tu en de twee games gesynchroniseerd. Full House Poker is bovendien de eerste Xbox Live-game waarin het mogelijk is om de Xbox Live Avatar van een speler te integreren in de mobiele versie van de game.

Ondanks de connectiviteit tu en beide versies, zijn het wel twee opzichzelfstaande games. De Xbox Live- en Windows Phone 7-versies bieden verschillende Achievements en mobiele spelers kunnen het niet opnemen tegen spelers op de spelcomputer.

Full House Poker komt op 16 maart uit als onderdeel van een promotionele actie genaamd Xbox Live Arcade House Party. De Xbox 360-versie is voor 800 Microsoft-punten, ongeveer 9,60 euro, te verkrijgen en de mobiele versie kost enkele euro's.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou