WoW-veteranen krijgen orc-beeldje wegens tienjarig bestaan | Gamer.nl

WoW-veteranen krijgen orc-beeldje wegens tienjarig bestaan | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het orc-beeldje is een miniatuur replica van het standbeeld dat buiten Blizzards hoofdkantoor in Irvine, Californië staat.

Om het beeldje te kunnen ontvangen dient de speler binnen de eerste zestig dagen na de lancering van World of Warcraft een account te hebben gemaakt. De speler dient de volledige tien jaar een actief abonnement te hebben gehad. Wie voldoet aan deze criteria heeft een kans om het beeldje te ontvangen. In de loop van deze maand stuurt Blizzard een mailtje naar de Europese 'winnaars' van het beeldje met daarin een tracking nummer.

Onderop het beeldje staat een dankbetuiging. "Dit orc-beeldje is een constante aanwezigheid in ons leven bij Blizzard Entertainment. Dit is waar we praten, eten, vieren. Nu we tien jaar World of Warcraft vieren, bieden we dit presentje als dank, heldhaftige avonturier. Bedankt voor je constante aanwezigheid in ons leven en onze gezamenlijke avonturen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou