Nog maar een paar dagen geleden gaf Blizzard Entertainment weer een filmpje vrij over hun aankomende MMORPG. Hoewel op dit filmpje de nodige ingame beelden te zien waren, geven ze vandaag iets totaal anders vrij.

Blizzard Entertainment staat over het algemeen bekend om hun gedetailleerde aanpak als het gaat om afwerken en ontwerpen. Om een blik te werpen op hoe ze te werk gaan met de intro van World of Warcraft, hebben ze vandaag een nieuw filmpje ter download gesteld.

©2003-2004 Blizzard EntertainmentThis four minute movie comes directly from the Blizzard Film Department and showcases some of their work-in-progress World of Warcraft cinematic material. Here's your chance to see what a Blizzard movie looks like during the different stages of development.Dit vier minuten durende filmpje komt direct van de Blizzard Film Department en legt wederom de nadruk op detail en laat bij de fans, de nodige slijmdruppels uit de mondhoeken sijpelen.

Het nieuwe filmpje is hier te vinden. Wederom wordt er gebruik gemaakt van de Blizzard downloader. Het bestand is een kleine 70 mb.