WoW Classic-spelers kunnen nu gratis van server wisselen

WoW Classic-spelers kunnen nu gratis van server wisselen

Spelers op een drukke server in World of Warcraft Classic krijgen tijdelijk de mogelijkheid om hun personage gratis over te zetten naar een andere server.

Randy Jordan, community manager bij Blizzard Entertainment, heeft op het forum van World of Warcraft bekendgemaakt dat bepaalde spelers nu eenmalig gratis van server kunnen veranderen in WoW Classic. Normaal gesproken kost dit 25 euro. De actie duurt naar verwachting tot eind aankomend weekend en is alleen geldig voor de servers met de grootste populatie, waar bijna twee weken na lancering nog steeds vaak lange wachttijden zijn.

Personages van elk level kunnen worden overgezet naar een andere server. De enige voorwaarden hierbij zijn dat het personage geen leider is van een guild, geen actieve veilingen open heeft staan en een lege in-game-brievenbus heeft. Ook kan het zijn dat spelers een andere naam moeten kiezen voor hun personage, omdat de desbetreffende naam al bezet is op de server waar het personage naartoe wordt verplaatst. Wanneer het personage is overgezet, kan dit niet meer ongedaan worden.

Niet alle spelers hebben de mogelijkheid om hun personage gratis over te zetten naar een andere server. Ook kunnen spelers niet zelf kiezen naar welke server het personage wordt verplaatst. Bekijk in het overzicht hieronder welke servers een gratis verandering van server aanbieden:

  • Van Shazzrah naar Dragonfang (nieuwe server)

  • Van Golemagg naar Dragonfang (nieuwe server)

  • Van Firemaw naar Earthshaker (nieuwe server)

  • Van Gehennas naar Earthshaker (nieuwe server)

  • Van Mograine naar Judgement

  • Van Razorgore naar Bloodfang

  • Van Sulfuron naar Finkle

  • Van Lucifron naar Heartstriker (nieuwe server)

  • Van Venoxis naar Heartstriker (nieuwe server)

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

het blijft opmerkelijk dat 15 jaar oude content zo populair blijkt te zijn. Gfx die er niet uitzien, en mechanics die outdated zijn. Toch komt Blizzard er mee weg. Aan de éne kant vind ik het ontzettend jammer; het stopt namelijk Blizz te kijken naar 'vernieuwing' in hun huidige content. Aan de andere kant laat het wel zien dat MMO en in het bijzonder WoW nog steeds onnoemelijk populair is...

0
test

@Archer Hoe lang speel je games? Gameplay gaat boven graphics, zolang de gameplay goed is kun je door graphics heen prikken. Genoeg retro games van snes tot ps3 die goede gameplay hebben en er gedateerd uitzien (neem half life als voorbeeld). Daarnaast komt Blizzard nergens mee weg, als je het proces begrijpt hebben WoW fans jaren hierom gesmeekt bij blizzard en bleven ze het weigeren. Ze vragen geen extra kosten dus ze doen het heel goed, ze moeten wel want de aandelen spreken voor zich dat het slecht ging. Bekijkt het zo, ze kunnen opnieuw kijken waarom het zo populair is, waarom populairder dan retail. Ik zeg talent trees en het is echt sociaal niet alles is geautomatiseerd. Dit bied in mijn visie ruimte voor een WoW 2.0 ze kunnen trouw aan de lore blijven maar het opnieuw doen en anders qua gameplay. Want de lore begon behoorlijk op te raken.... Ik geniet er nog steeds van maar gameplay wise is retail echt te mainstream en geen class unique ness zoals in classic.

0
test

@racerozzy helemaal mee eens! Momenteel ben ik nog even uit het land maar ik kijk er nu al ontzettend naar uit om Wow classic te spelen zodra ik thuis kom. Hopelijk zijn de wachtrijen dan ook wat minder en met name tijdens het questen. Na wat filmpjes gekeken te hebben op YouTube kom ik tot de conclusie dat dit de game is waar ik bijna 15 jaar geleden verliefd op ben geworden. Na Wotlk kon eigenlijk geen enkele uitbreiding mij meer bekoren en werd het me allemaal te mainstream. Eerlijk gezegd na tbc al. En alle tijd en moeite die je in een character steekt wordt met elke uitbreiding teniet gedaan, dit stoorde mij ook verschrikkelijk. En tuurlijk verloopt het questen niet altijd even soepel en moet je uren lang rondlopen en grinden, maar dat is juist de hele charme van vanilla/classic. Je moet zelf op pad en je wordt niet bij de hand genomen als een kind zoals in retail. Of er ooit een WoW 2.0 komt dat betwijfel ik maar laten ze inderdaad hier ontzettend van leren.

0
test

Wow Classic is gewoon één van de beste MMO’s. Niet alleen omdat blizzard de eerste diepgaande MMO- game maakte, maar ook omdat de content gewoon goed is. Ik kan ook niet zeggen dat de mechanics outdated zijn. Vind het prima bij de genre passen. Na 15 jaar voelt het net als thuis komen. Vond het altijd raar dat ik wel Zelda in mn oude Nintendo 64 kan duwen en spelen. Maar even je oude CD met wow 1.12 was onmogelijk. Blij dat de mietjes van Blizzard naar de mensen luisteren. En nu oprotten met die waardeloze retail, dat ze die ook maar eens terug brengen naar een hardcore niveau!

0
test

@Butterbox Endgame-technisch zit WoW denk ik wel oké in elkaar. Zelfs in classic. Maar wat betreft quests, en dan heb ik het met name over de pacing, is classic echt verschikkelijk. Van vanilla tot en met Wotlk is het een extravaganza aan heen en weer naar de questgiver en daardoor extreem traag.

0
test

Moet zelf op d piektijden een halfuurtje wachten. gelukkig kan je tijdens het wachten een potje Hearthstonen.

0

Aanbevolen voor jou