Worstelbedrijf kondigt actiefiguurtjes gebaseerd op Street Fighter aan

Worstelbedrijf kondigt actiefiguurtjes gebaseerd op Street Fighter aan

Worstelbedrijf AEW heeft een samenwerking met Capcom aangekondigd voor actiefiguurtjes gebaseerd op Street Fighter.

Dit werd tijdens een fanevenement rondom AEW Revolution aangekondigd. In de eerste set actiefiguurtjes worden de worstelaars Kenny Omega, Nick Jackson en Matt Jackson als respectievelijk Akuma, Ken en Ryu uitgedost, inclusief kleding en haar.

De figurines worden in september in de Verenigde Staten uitgebracht, maar het is niet bekend of ze ook buiten dat land uitkomen. Er wordt op dit moment overigens ook gewerkt aan een AEW-game door Yukes, de ontwikkelaar van de WWE-games voordat Visual Concepts het stokje overnam.

Street Fighter
Street Fighter
Street Fighter
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is niet beter dan de officiele G.I. Joe Street Fighter poppetjes van jaren geleden (die al niet allemaal even goed waren)..

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Alle worstelaars zijn hier vrij onbekend. Ik verwacht ook niet dat je deze in de winkel gaat zien liggen, net als alle andere figurines.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@DonnyLegend dit is voor de amerikaanse, canadese en mexicaanse en misschien japanse markt. Duitsland was vroeger ook wel gek van worstelen of dat nu nog is weet ik nietzeker en United kingdom natuurlijk ook wel.

0
test

@Messtranor dit is voor de amerikaanse, canadese en mexicaanse en misschien japanse markt. Duitsland was vroeger ook wel gek van worstelen of dat nu nog is weet ik nietzeker en United kingdom natuurlijk ook wel.

0
test

@Messtranor AEW is een vrij nieuwe organisatie maar heeft ook wel enkele bekendere namen zoals Chris Jericho, Sting, CM Punk, Paul Wight (the big show) en Keith Lee bvb.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou