Worms-bedenker keert terug bij Worms-studio Team17 | Gamer.nl

Worms-bedenker keert terug bij Worms-studio Team17 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De terugkeer van Davidson komt voort uit zijn neiging om weer creatief bezig te zijn. Hij stelt jaren terug nog niet klaar te zijn geweest met Worms, maar toen om "profe ionele redenen" een andere richting op te hebben moeten gaan. De managing director van Team17, Debbie Bestwick, zegt blij te zijn met de terugkeer van Davidson. "Ik heb altijd gehoopt dat Andy zou terugkomen, maar ik heb nooit gedacht dat het zou gebeuren."

Bestwick zegt dat Davidson zijn pa ie voor Worms duidelijk zichtbaar is. "Ik kijk er naar uit om te zien hoe zijn inbreng van vers enthousiasme zal uitpakken binnen een team dat al erg gemotiveerd en bedreven is." Of zijn terugkeer iets te maken heeft met de nieuwe Worms-game die Team 17 maakt, Worms Revolution, werd niet duidelijk.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou