World War Z: Aftermath komt deze maand naar PS5 en Xbox Series

World War Z: Aftermath komt deze maand naar PS5 en Xbox Series

World War Z: Aftermath verschijnt op 24 januari op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Dat heeft Saber Interactive aangekondigd. Mensen die de PS4- of Xbox One-versie van de game al hebben, kunnen gratis upgraden. 

De current gen-versie loopt in 4k en 60 frames per seconde. Daarnaast wordt er een nieuwe modus toegevoegd die exclusief is voor de moderne consoles en pc, genaamd Horde Mode XL. Dit is vergelijkbaar met de reguliere Horde Mode waarbij spelers hordes aan zombies moeten tegengaan, met het verschil dat golven aan vijanden worden vervangen met extra grote golven met meer dan duizend zombies.

Alle versies van de game - waaronder op PS4, Xbox One en Switch - ontvangen op 24 januari ook een gratis update waarmee zogenaamde 'mutators' in de standaard Horde Mode worden toegevoegd, alsmede nieuwe wapens en een verbeterd progressiesysteem voor wapens.

Saber heeft tot slot laten weten dat World War Z en alle verschillende versies van de game inmiddels door meer dan twintig miljoen mensen zijn gespeeld. De game kwam in 2019 uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit spel is echt geweldig, maar de devs komen nooit met updates, alleen als ze het weer ergens anders op uitbrengen. Bepaalde delen voelen erg oncompleet, wat jammer is wat vind het echt een van de beste zombie games.

0

Het weigert nog steeds onder de 20 euro te gaan in aanbiedingen, en ik kan mensen niet overhalen 20 euro of meer te besteden, dus die word in mijn vriendenkringen nog niet gekocht

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@CroniC @CroniC Of we kunnen nog andere spellen spelen en als deze goedkoop genoeg wordt, dan kan WWZ ook nog in het lijstje

0

Aanbevolen voor jou