World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic verschijnt op 26 september

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic verschijnt op 26 september

Vanaf 26 september is World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic beschikbaar.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. De uitbreiding op World of Warcraft Classic is gratis voor alle mensen die een World of Warcraft abonnement hebben lopen. De releasedatum lekte pas geleden al uit en blijkt nu te kloppen.

Afgelopen april kondigde Blizzard Wrath of the Lich King Classic aan. Het moet volgens producent Holly Longdale een authentieke ervaring worden voor spelers die het origineel hebben gespeeld, evenals een fantastisch avontuur voor nieuwkomers.

De uitbreiding voegt het koude Northrend toe, waarbij Howling Fjord en Borean Tundra de startgebieden zijn. Ook wordt de klasse Death Knight toegevoegd. De ervaring moet nagenoeg gelijk zijn aan de release van de oorspronkelijke uitbreiding voor World of Warcraft uit 2008. Wel anders is dat missie-icoontjes niet vanaf release op de speelkaart zijn te zien en dat de dungeon finder wordt vervangen voor de group finder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

mn grootste pluspunt van de uitbreiding is eraf gehaald, erg jammer. Sociaal aspect forceren is op een RP server leuk, maar ik heb echt geen zin om zoveel uur te wachten tot ik kan BEGINNEN met een dungeon. Ik heb daar helemaal geen tijd voor. Met de dungeonfinder kon je door blijven questen en ondertussen met randoms een groep starten voor een dungeon. En aangezien ze ook een vendor hebben waarmee je preraid gear kan kopen door alleen dungeons te runnen, word raiden ook geen optie meer. (maarja duurt ook extreem lang en was voor mij toch al geen optie) Er komt wel een systeem dat je jezelf kan aanbieden als zoekende met je rol erbij, maar dan blijf je nog het gereis naar de dungeon houden. Vind het erg jammer want ik had er zoveel zin in toen ik er achter kwam dat je niet alleen vanilla deden maar ook verder gingen naar Outland. De hoop op een LichKing uitbreiding werd toen nog groter en later zelfs vervult met de aankondiging. De perfecte manier om aan epic items te komen, goede endgear die er ook nog waanzinnig uit ziet. helaas, voor iemand met een stuk minder tijd dan vroeger ben ik toch bang dat ik deze moet skippen :( Dus kort samengevat: Geen dungeonfinder = (onnodig) lang wachten voordat je een dungeon in kan (incl reistijd) Geen dungeonfinder = Verlenging van de grind voor endgame armor

0

@-JK- Ik begrijp wat je zegt maar ik zit in de beta en deze oplossing is wel echt stukken beter voor het sociale aspect. De dungeonfinder was het begin van de singleplayer ervaring die WoW werd. Iedereen stil een Dungeon lopen en daarna meteen weer weg. Ook zorgde dit ervoor dat na 1 wipe mensen meteen weggingen omdat ze toch makkelijk een andere groep konden vinden. In de beta merk je meteen meer interactie en blijven groepen bij elkaar. Ik heb goede hoop dat dit ook in de full release stukken beter gaat zijn.

0
test

@Zut Het heeft ook zeker zn voordelen, alleen voor mij zijn er teveel nadelen.

0
test

@-JK- Dat lange wachten klinkt inderdaad vervelend. Ik heb lang geleden ook redelijk veel gespeel en zou het best een keer weer willen oppakken maar ik heb ook geen tijd meer om lang achter elkaar te spelen en dus steeds lang te moeten wachten. Waar ik overigens ook erg van schrok is dat ze nog steeds zoveel geld vragen voor een subscription.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik ben zelf een WoW-noob (althans, de laatste keer dat ik de game speelde was voordat de eerste uitbreiding uitkwam), dus dat heb ik verkeerd geinterpreteerd. Bedankt voor de heads up.

0

Aanbevolen voor jou