World of Warcraft-spelers krijgen 5 dagen gratis speeltijd | Gamer.nl

World of Warcraft-spelers krijgen 5 dagen gratis speeltijd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De gratis speeltijd is een gebaar naar spelers die last hadden van de onstabiele lancering van Warlords of Draenor, de uitbreiding van World of Warcraft die 13 november uitkwam. Naast serverproblemen en bugs werd Warlords of Draenor tijdens de lancering geplaagd door DDoS-aanvallen, wat het inloggen verder bemoeilijkte. 

"De eerste twee dagen dat de uitbreiding beschikbaar was waren geen geweldige ervaring, velen van jullie hadden last van lange wachttijden of gameplayproblemen", aldus J. Allen Brack op het forum. "Ter compensatie voor deze problemen die jullie hadden tijdens de eerste paar dagen na de release, geven we vijf dagen extra speeltijd aan elk abonnement dat geldig was op vrijdag 14 november."

Brack meldt ook dat Blizzard op zaterdag wat aanpa ingen heeft gedaan aan de instancing, waardoor de wachttijden korter zouden moeten worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou