Nieuws
World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft ontvangt in 2023 zes content-updates

Blizzard wil spelers minder lang laten wachten op nieuwe content

Geschreven door Michel Musters op
Er verschijnen in 2023 zes content-updates voor World of Warcraft.

Dat heeft Blizzard aangekondigd tijdens het onthullen van de aankomende plannen voor de mmo. Het gaat om twee grote updates met nieuwe seizoenen, raids en zones, en vier kleinere updates die onder andere kerkers en evenementen toevoegen.

Volgens Blizzard is het de bedoeling dat World of Warcraft sinds de release van het eerder deze maand uitgekomen Dragonflight nog levendiger aan gaat voelen. De zes updates, die verspreid over 2023 uit gaan komen, moeten hier voor zorgen. Spelers waren kritisch op het lange wachten op nieuwe content na de release van Shadowlands.

De eerste update verschijnt ergens begin volgend jaar en voegt een Trading Post toe, van waaruit spelers items kunnen verzamelen. Elke maand worden er nieuwe items aan de Trading Post toegevoegd. In de illustratie hieronder is de volledige roadmap te zien. Meer details zijn op de officiële website te lezen.

World of Warcraft

Dit artikel delen:

Lees meer

Kojima: 'Death Stranding-verfilming moet geen blockbuster worden' Indiegames Melatonin en Hyper Gunsport plots uitgebracht op Switch
0

Reacties op: World of Warcraft ontvangt in 2023 zes content-updates

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.