World of Warcraft krijgt kleurenschema voor kleurenblinden | Gamer.nl

World of Warcraft krijgt kleurenschema voor kleurenblinden | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De optie is onderdeel van patch 6.1 die 24 februari uitkomt. Kleurenblinde spelers kunnen in de opties kiezen uit drie verschillende kleurenschema's voor drie verschillende vormen van kleurenblindheid: complete kleurenblindheid, rood-groen-kleurenblindheid en vermindend kleurenzicht.

Naast het kleurenschema voegt de patch ook tekst toe die aangeeft of items Rare of Epic zijn, die een aantal kleurenblinden ook lastig uit elkaar konden houden. Verder voegt de patch ook nieuwe functies toe, zoals de mogelijkheid om bazen op te roepen in de Garrison van spelers om te bevechten. De complete lijst met aankomende aanpa ingen is te lezen op Battle.net.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou