Nieuws
World of Warcraft: Dragonflight

World of Warcraft: Dragonflight verschijnt op 29 november

Uitbreiding wordt precies om middernacht ontgrendeld

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 29 november is de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight beschikbaar.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Het bedrijf toonde ook een nieuwe trailer, die hieronder is te bekijken. Men kan de uitbreiding voor 50 euro aanschaffen. In Europa wordt de uitbreiding precies om middernacht in de nacht van 28 op 29 november ontgrendeld.

Dragonflight werd eerder dit jaar aangekondigd. Spelers reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en 'oer' omschreven. Dragonflight introduceert een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten. Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen.

Eerder werden er al drie edities van de game aangekondigd die zijn te reserveren. Het gaat om een 'Base Edition' waarbij spelers wanneer ze het reserveren ook de in-game pet Drakks ontvangen, een Heroic Edition met naast Drakks ook de Murkastrasza-pet, een levelboost naar 60 en een Tangled Dreamweaver-mount ene tot slot de Epic Edition met al het bovenstaande en de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmag, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf verschillende kleuren, het Timewalker's Hearthstone-effect en dertig dagen aan gametijd. Ook komt er een fysieke Collector's Edition uit.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verhalende trailer Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgebracht De Xbox Games with Gold-spellen van oktober zijn bekend
2

Reacties op: World of Warcraft: Dragonflight verschijnt op 29 november

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Sokpop

  • 30 september 2022 16:05
  Draken als class lijkt me net zo suf als de panda’s. Maar ik koop m weer hoor!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  gamerlezer

  • 1 oktober 2022 11:12
  Al tig keer heb ik gezegd ik stop ermee. En net zo vaak kocht ik het weer ;) al bijna 18 jaar lang. Die wereld blijft toch iets magisch hebben waar je naar terug verlangt. En dat doen ze dan toch goed hoor!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.