World of Warcraft Classic verschijnt in augustus

World of Warcraft Classic verschijnt in augustus

World of Warcraft Classic komt op 27 augustus uit, zo heeft Blizzard aangekondigd.

Er worden voor die tijd diverse bètatests gehouden. Vandaag start de eerste. Blizzard kiest zelf diverse spelers die mee kunnen doen aan de bèta. Op 19 en 20 juni en 18 en 19 juli worden ook testperiodes gehouden. Om kans te maken op een uitnodiging, moeten spelers in hun Blizzard-account bij Account Management de bèta-optie voor WoW Classic aan hebben staan.

World of Warcraft: Classic emuleert de succesvolle mmorpg zoals deze rond de release in 2004 eruit zag. Het doel is om spelers het begin van de game opnieuw te laten beleven. Blizzard heeft al bevestigd dat WoW: Classic is gebaseerd op de 1.12-patch Drums of War.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weet niet of ik hier nog zin in heb. Duurt veels te lang voordat het eindelijk uit is en na al het slechte nieuws over blizzard gun ik ze geen succes hiermee

0
test

dit is eigenlijk het enige spel waar naar ik uit kijk. Hoe moeilijk kan het zijn om een simpele mmo te maken waar je nog 1 vs 1 kan vechten, ipv al die hippe aziatische mmo's waar je ala diablo door de vijanden heen stormt. Meteen mn agenda aanpassen naar de 27ste :)

0

Aanbevolen voor jou